Cresent Elina 7 vxl

Kortinformation
Märke: Cresent Elina
Antal växlar: 7 vxl interna

CYKELKÄRLEK

Cykelhandlares serviceprogram

Serva din Crescent hos en av våra auktoriserade Crescent elcykelspecialister som finns runt om i hela Sverige. Följ följande serviceprogram.

3 månader – En första kontroll av din elcykel ska göras 3 månader efter du tagit din elcykel i bruk. Elsystem och cykel kontrolleras. Växlar och display justeras. Denna service är gratis om du lämnar in din elcykel hos den återförsäljare som du köpte den av (Rek hos annan återförsäljare är ca 349 kr)

En gång om året (var 500 mil eller 100 laddningscykler) – Vid denna service görs en fördjupad kontroll av elsystemet. Nu får din elcykel massor med kärlek i en mer omfattande service; kugghjul kontrolleras och packningar i motorn rengörs och fettas in. Säkerhetsrelaterade komponenter kontrolleras och dessutom underhålls drivlina och vajrar. Denna service görs varje år, var 500:e cyklade mil eller var 100:e laddcykler (det alternativ som innefaller först).

Vill du veta aktuella priser? Vänd dig till din lokala elcykelspecialist!

 

Tillverkare: CYCLEUROPE SVERIGE AB

Varumärke: Cresent

Försäljning: Elcykelkompaniet |

Crescent Elina är en modern damcykel med lågt insteg så du har lätt att gå av och på. Motorn som sitter i framhjulet gör det mesta jobbet åt dig och går att välja körstil på tex om du vill ha en snällare eller mer aggressiv körstil. Med sju växlar, fotbroms och en bra skivbroms gör att du alltid känner dig säker. Cykeln är fullt utrustad med lampor, pakethållare, skärmar och godkänt lås. En fastmonterad korg fram för att möta vardagen på din elcykel.

Motor
Effekt Motor
Max Hastighet 25 km/h
Motor EGOING Framhjulsdrivet
Motorkraft 35nm
Motorplacering Fram
Batteri
Batteri EGOING 36V, Stöldskyddat, Integrerad belysning
Batteristorlek (Wh) 418wh
Batteristorlek (Ah) 11,6 Ah
Laddare Egoing 36v
Laddtid
Räckvidd (cirka)
Display
Display TFT, EGOING center USB
Walk Assist Ja